ROUTE & BEREIKBAARHEID

HAIM vindt plaats middenin de Eemshaven. Houd bij navigeren Borkumweg 2 aan. De voorstelling is met de auto of eventueel per fiets te bereiken. De eindtijd van de voorstelling is te laat om met het openbaar vervoer terug te reizen.

Je bereikt de Eemshaven via de N46. Aankomend bij de rotonde in de Eemshaven ga je rechtdoor op de Borkumweg. Deze weg blijf je volgen tot je de parkeerplaats van HAIM bereikt.

Kom je uit de richting Delfzijl? Neem dan de N33 die overgaat in de Oostpolder. Aankomend bij de rotonde neem je de 3e afslag naar de Kwelderweg. Bij de volgende rotonde neem je de 1e afslag naar de Borkumweg. Deze weg blijf je volgen tot je de parkeerplaats van Haim bereikt.

VRAGEN OVER TICKETS

Onze kaartverkoop gaat via VanPlan. Zij kunnen al je vragen beantwoorden rondom je ticket(s). Ga naar klantenservice.vanplan.nl

Bestellijn: 0900 - 400 1000

Klantenservicelijn (voor vragen over je bestelling): 0900 - 401 1000

RESTAURANTS & OVERNACHTEN

In de omgeving een hapje eten? Geen zin om terug te reizen? Maak je bezoek compleet en boek een diner en/of een overnachting in de omgeving. Er zijn verschillende leuke restaurants, hotels en B&B's in de omgeving. We verwijzen je naar de website van Waddenland Groningen voor meer informatie. 

ROLSTOELPLEKKEN

HAIM is goed te bereiken voor mindervaliden. Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch worden gereserveerd en worden ten allen tijden verkocht in combinatie met een begeleider plaats. 

 

Voor het reserveren van een rolstoelplaats kun je telefonisch contact opnemen met VanPlan via

073 - 30 30 240  
support@vanplan.nl  (60ct p/m)

WEERSOMSTANDIGHEDEN

HAIM vindt plaats in een openluchttheater. Bereid je goed voor en neem voor de zekerheid extra kleding mee.

 

ARRANGEMENTEN

Voor bedrijven zijn er verschillende arrangementen te boeken. Meer info klik hier