top of page
HAIM 1700x500 voor site.png

ROUTE & BEREIKBAARHEID

HAIM vindt plaats middenin de Eemshaven. Houd bij navigeren Borkumweg 2 aan. De voorstelling is met de auto of eventueel per fiets te bereiken. De eindtijd van de voorstelling is te laat om met het openbaar vervoer terug te reizen.

Je bereikt de Eemshaven via de N46. Aankomend bij de rotonde in de Eemshaven ga je rechtdoor op de Borkumweg. Deze weg blijf je volgen tot je de parkeerplaats van HAIM bereikt.

Kom je uit de richting Delfzijl? Neem dan de N33 die overgaat in de Oostpolder. Aankomend bij de rotonde neem je de 3e afslag naar de Kwelderweg. Bij de volgende rotonde neem je de 1e afslag naar de Borkumweg. Deze weg blijf je volgen tot je de parkeerplaats van Haim bereikt.

Adres voorstellingslocatie: Eemshornweg 9, Eemshaven.

VRAGEN OVER TICKETS

Onze kaartverkoop gaat via VanPlan. Zij kunnen al je vragen beantwoorden rondom je ticket(s). Ga naar https://klantenservice.vanplan.nl/nl/support/home

Bestellijn: 0900 - 400 1000

RESTAURANTS & OVERNACHTEN

In de omgeving een hapje eten? Geen zin om terug te reizen? Maak je bezoek compleet en boek een diner en/of een overnachting in de omgeving. Er zijn verschillende leuke restaurants, hotels en B&B's in de omgeving. We verwijzen je naar de website van Waddenland Groningen voor meer informatie. 

ROLSTOELPLEKKEN/SCOOTMOBIELPLEKKEN

HAIM is goed te bereiken voor mindervaliden. Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch worden gereserveerd en worden ten allen tijden verkocht in combinatie met een begeleider plaats. 

 

Voor het reserveren van een rolstoelplaats kun je telefonisch contact opnemen met VanPlan via

https://klantenservice.vanplan.nl/nl/support/home

of 0900 - 400 1000

WEERSOMSTANDIGHEDEN

HAIM vindt plaats in een openluchttheater. Bereid je goed voor en neem voor de zekerheid extra kleding mee;
warme kleding en regenkleding!
Bij onze informatiebalie kun je eventueel poncho's kopen voor 50 cent en een fleece deken huren. 

 

Bij annulering vanwege het weer zoeken wij naar een vervangende datum.
Indien de voorstelling tijdens het spelen gestaakt moet worden vanwege het weer geldt:
Is minder dan 3/4de van de voorstelling gespeeld: we zoeken naar een andere datum, lukt dit niet dan ontvang je volledige restitutie.
Wanneer meer dan 3/4de van de voorstelling al gespeeld is, is restitutie niet mogelijk.

 

ARRANGEMENTEN & GROEPEN

Voor bedrijven zijn er verschillende arrangementen te boeken. Meer info klik hier
 

CORONAMAATREGELEN

Wij vragen je om een geldig vaccinatie-, coronatest, of herstelbewijs mee te brengen. Meer informatie over de maatregelen vind je hier.
 

SLECHT TER BEEN

Ben je slecht ter been? Geef dit aan bij de parkeerwacht. Je chauffeur mag dan doorrijden tot aan het theater en de auto later op het reguliere parkeerterrein parkeren.  
 

bottom of page