Op Drift

2016 / 2017

2021

In het noordelijkste puntje van Groningen, zo’n beetje aan het einde van de wereld, vind je de Eemshaven. Het is de grootste zeehaven van Noord-Nederland. Dit is het decor van de nieuwe voorstelling HAIM. Een documentair theaterstuk waarin bewoners, werknemers, werkgevers en nieuwkomers van de Eemshaven hun persoonlijke verhaal vertellen.
Hoe kijken ze aan tegen de ontwikkeling van het Eemshavengebied? En hoe zien ze de toekomst in deze onzekere tijden. Gaan we terug naar de jaren tachtig waarin de ontwikkeling van de Eemshaven stil stond of gaan we nog steeds volle kracht vooruit? 
De acteurs en het zeemanskoor brengen de verhalen tot leven in een zinnenprikkelende voorstelling waarbij de fictieve personages niet de hoofdrol spelen, nee, het is het Eemshavengebied dat de hoofdrol speelt. Een groot, meeslepend en bijtijds hallucinerend epos. HAIM wordt op locatie in de Eemshaven opgevoerd in september 2021.
HAIM

Poster

HAIM

HAIM is de nieuwste PEERD Theater productie. Muziektheater op een bijzondere locatie: de Eemshaven.

OP ZOEK

PEERD Theater zoekt spelers, figuranten, zangers en vrijwilligers voor de locatietheatervoorstelling HAIM, die in première gaat in september 2021 bij de Eemshaven.

Peerd Theater
info@peerdtheater.nl

Logo’s, print- en fotowerk, media, en teksten
zijn copyright van Peerd tenzij anders aangegeven.