• PEERD Theater

PEERD Theater in Groningen zoekt spelers, figuranten, zangers en vrijwilligers
Oproep:

PEERD Theater zoekt spelers, figuranten, zangers en vrijwilligers

Houd je van theater en vind je het leuk om mee te doen aan een nieuwe voorstelling op een bijzondere locatie? Voor de locatietheatervoorstelling HAIM worden enthousiastelingen gezocht die mee willen doen.


HAIM zal in september 2020 opgevoerd worden op een unieke plek: bij de Eemshaven. Naast de hoofdrolspelers is er een belangrijke taak weggelegd voor amateurs. Er worden spelers gezocht die al (enige) theaterervaring hebben, zij krijgen echt een rol in de voorstelling. Er zijn ook figuranten nodig, hiervoor is geen ervaring vereist. We zoeken spelers van alle leeftijden en of je Gronings, Nederlands, Engels of Duits spreekt maakt niet uit, iedereen kan mee doen.

HAIM wordt een muziektheatervoorstelling waarin gezongen en gemusiceerd wordt in de sfeer van zeemansliederen. Hier worden enthousiaste zangers en zangeressen voor gezocht.


Heb je geen acteer- of zangambitie maar wil je wel graag meewerken aan een bijzondere theaterproductie? Meld je dan aan als vrijwilliger. We kunnen je hulp goed gebruiken bij publieksbegeleiding, opbouw en vele andere zaken.


PEERD Theater

PEERD Theater maakt bijzondere, eigentijdse theaterproducties diep geworteld in de Groninger klei. Eerdere voorstellingen waren Leste man van Torum, Hoes en Heerd en Herstel van de Toekomst. HAIM wordt geregisseerd door Lies van de Wiel die eerder de veelgeprezen theaterversie van De Poolse Bruid regisseerde. Het script is in handen van bedenker Theo de Groot en Jan Veldman, bekend van Hotel Zigterman en Uut de Hoogte.

En dan is er nog die bijzondere locatie: de Eemshaven. Economisch van groot belang, maar of het daar zo mooi is ….. In HAIM draait het om de vraag: moeten we mee met de vooruitgang of gaan we voor natuur, landschap, stilte.


Aanmelden

Vanaf nu kunnen amateurspelers, figuranten, zangers en vrijwilligers zich aanmelden via info@stichtingpeerd.nl . Het is handig om te vermelden welke stem je hebt of wat je theaterervaring is. In april zijn er audities en samenspeel dagen. Opgave graag voor 27 maart. Kijk hieronder voor de repetitie- en speeldata.


LOCATIE audities en repetities Auditie en alle repetities vinden plaats in de Kunstkerk Kunstkerk Hoofdstraat 29 9989 AM Warffum


SPELERS

De AUDITIES zijn op zondag 5 april tussen 10:00 – 17:00. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal hier invulling aan worden gegeven, maar houdt deze dag vrij.


Repetitiedata spelers Woensdag 6, 13, 20, 27 mei en 3 juni Woensdag 10 juniIedereen aanwezig Woensdag 17 en 24 juni

Tijd: 19:30 uur – 22:00


FIGURANTEN

Geen audities


Repetitiedata figuranten Dinsdag 12 en 26 mei

Woensdag 10 juni Iedereen aanwezig (let op! Dit is een woensdag)

Tijd: 19:30 uur – 22:00


KOOR

Geen audities. Er zullen nog een aantal repetitiemomenten worden ingepland. Deze worden zsm bepaald. Repetitie koor 19:30 uur – 22:00 Woensdag 6 en 13 mei Woensdag 10 juni Iedereen aanwezig

Tijd: 19:30 uur – 22:00


Woensdag 10 juni 19:30 uur is een belangrijk moment omdat dan iedereen aanwezig is.


De montageweken en de voorstellingen zijn op locatie in de Eemshaven.

Montageweken Graag de weekenden 21 t/m 23 augustus en 28 t/m 30 augustus en de woensdagavonden 19 augustus en 26 augustus vrijhouden. Je hoeft deze data niet aldoor aanwezig te zijn, er komt een rooster voor, maar graag tot die tijd deze momenten vrijhouden.

Voorstellingen

Dinsdag 1 september

Generale

Woensdag 2 september

Try-Out

Donderdag 3 september

Try-Out

Vrijdag 4 september

PREMIERE

Zaterdag 5 september

Voorstelling

Zondag 6 september

Voorstelling


middagvoorstelling

Woensdag 9 september

Voorstelling

Donderdag 10 september

Voorstelling

Vrijdag 11 september

Voorstelling

Zaterdag 12 september

Voorstelling

Zondag 13 september

Voorstelling


middagvoorstelling

Vrijdag 18 september

Succesoptie

Zaterdag 19 september

Succesoptie

Zondag 20 september

Succesoptie

Aanvang van de voorstellingen is 20:00 uur, een middagvoorstelling begint om 15:00 uur.

Peerd Theater
info@peerdtheater.nl

Logo’s, print- en fotowerk, media, en teksten
zijn copyright van Peerd tenzij anders aangegeven.